از این دخترهـا دوری کنید!
مالدوستها
اگر دختر خانمی از تمامی امتیازهای ضروری بیبهره و تنها پولدار بود، بهتر است به سراغ او نروید، چراکه برخی از این افراد همه چیز را با پول میسنجند، حتی ارزش انسانها را. البته دختران ثروتمندی هم هستند که چنین میاندیشند و به سایر ارزشهای حقیقی زندگی واقفند.
مدپرستها
این دختران تنها به فکر آخرین مدهای روز هستند و زیبایی را ملاک زندگی میدانند و از آنجا که مدام مورد توجه اطرافیان قرار گرفتهاند، دیگرنیازی نمیبینند برای ارتباط با اطرافیان یا بهبود روابط اجتماعی تلاشی کنند. این گروه در مقابل دخترانی قرار دارند که علاوه بر زیبایی صورت، به سایر زینتهای اخلاقی، اجتماعی و محاسن پسندیده دیگر نیز مزین و آراستهاند.
وابستهها
اشتباه نکنید، این موضوع با اهل مشورت بودن فرق دارد و نشانه متکی بودن افراد است. چنین دخترهایی پیش از انجام هر کاری و حتی مسائل جزئی و پیشپا افتاده از دیگران کمک میخواهند و هرگز حاضر نیستند روی پای خود بایستند.
از خودراضیها
این صفت اخلاقی هم به توضیح نیاز ندارد و کاملا مشخص است. اگر با چنین دختری برخورد کردید، به این امید که او را میسازید و تغییر میدهید، نباشید! بهتر است طرف از ابتدا خصوصیتهای اخلاقی مناسبی داشته باشد.
جاهطلبها
برخی از دختران همیشه به چشم یک رقیب به شما نگاه و خود را با مردان مقایسه میکنند. از سوی دیگر میخواهند همه چیز تحت کنترل آنها باشد و تنها به دنبال اهداف بلندپروازانه خود در زندگی هستند.
همهچیزدانها
این موضوع به معنای هوش و ذکاوت بالای چنین دختر خانمی نیست، بلکه درباره دخترهایی است که میخواهند مردها را تحت کنترل خود بگیرند و برای او نقش یک معلم و بهویژه معلم اخلاق را در همه زمینهها ایفا کنند تا آن مرد را تغییر دهند!
مشاور خانواده تهران دوره آموزش خانواده مرکز مشاوره ازدواج
ازدواج، برای یک زن به معنی پیوندی همه جانبه و اشتراکی مقدس است که باید در همه مراحل حفظ شود. اما در مقابل، مردها فکر میکنند هنگامی که ازدواج میکنند از محیط تنهایی خودشان بیرون میآیند، دیگر محیط امن تنهایی خود را نخواهند داشت و از این به بعد برای انجام هر کاری باید بدانند که دو نفر هستند. باید در تمام کارها تقسیم مسئولیت داشته باشند، مهم تر از همه باید نسبت به خانمی که با او ازدواج میکنند مسئولیت پذیر باشند. اما این تنها تفاوت زن و مرد در نگاه به مقوله ازدواج و انتخاب همسر نیست .
اولین موردی که در رابطه با یک زن به دید یک مرد میآید زیبایی اوست. مردها در ابتدا تمایل دارند با کسی که میخواهند با او ازدواج کنند دارای ظاهری زیبا باشد. این زیبایی در آقایان با سنهای مختلف تعاریف متفاوتی دارد. بعضی از آقایان زیبایی صورت برای شان مهم است، بعضی دیگر تناسباندام و عده ای مطلوبیت اجتماعی و رفتار و روابط بین فردی آن خانم در جامعه برایشان اهمیت دارد. اما در مقابل، اولین موردی که در رابطه با یک مرد به دید یک خانم میآید وضع مالی آن آقا است و بعد موقعیت اجتماعی و تحصیلات او .
بعد از زیبایی موضوعی که برای آقایان مهم است، خانواده شخصی است که در آینده قرار است همسر او باشد و البته رفتار، منش، طرز سخن گفتن در یک خانم نیز اهمیت دارد. آنها برای مدت طولانی تمام رفتار و گفتار خانمی را که کاندید ازدواج کردهاند مورد بررسی قرار میدهند. در این زمینه البته خانم ها هم به اندازه کافی حساس هستند اما نه بیشتر از آقایان. برای مردان در این مرحله وضع اقتصادی خانواده همسر، انسجام خانواده و نجابت و حسن شهرت خانواده اهمیت پیدا می کند و خانم ها به جزئیات بیشتری مثل تعداد اعضای خانواده، اصالت و قومیت و نوع روابط و بهم پیوستگی اعضا توجه دارند.
در ازدواج زنان به دنبال مردی هستند که بتواند مسئولیت زندگی آنها را به عهده بگیرد. مراقب شان باشد و از آنها حمایت کند. همیشه گفته میشود که مردان از لحاظ قدرت بدنی همسرانشان را در برابر وقایع بیرونی حمایت میکنند و زنان نیز مردان را از لحاظ قدرت روانی برای مقابله با رویدادهای خارجی تقویت میکنند. پس این که گفته میشود زن و مرد مکمل یکدیگر هستند به همین دلیل است.
موضوع دیگری که برای آقایان اهمیت دارد، جنبه زناشویی یک ازدواج است، مردان تمایل دارند که همسری گرم و پرشور داشته باشند و اگرچه زنان هم به این مساله توجه دارند اما بیش از آن به پایبندی و وفاداری یک مرد توجه می کنند.
در واقع مردان در انتخاب همسر به دنبال زنی می گردند که بتوانند به لحاظ عاطفی و روانی به او تکیه کنند، از او بازخورد مثبت بگیرند، از طرف او تشویق شوند و به چشمش قهرمان بیایند.میگناir به همین دلیل روی دختران نازک نارنجی، حساس، وابسته با خلق و خوی پرنسسی فکر نمی کنند و زنی را که تحمل پذیرش مشکلات و مدیریت مسائل زندگی مشترک را نداشته باشد، از دایره انتخاب خود بیرون می گذارند.
موضوع دیگری که برای آقایان اهمیت دارد، جنبه زناشویی یک ازدواج است، مردان تمایل دارند که همسری گرم و پرشور داشته باشند و اگرچه زنان هم به این مساله توجه دارند اما بیش از آن به پایبندی و وفاداری یک مرد توجه می کنند
تست ازدواج تست روانشناسی مشاور ازدواج آنلاین روانپزشک خوب تهران
1 - مسابقه گویندگی در این بازی هر کودکی سعی می کند متنی را که از قبل تنظیم شده است بدون اشتباه بخواند (به تقلید از گویندگان اخبار تلویزیون و رادیو). برنده کسی است که مسلط تر از دیگران بوده و کمتر اشتباه داشته باشد.
2 - بازی «مصاحبه تلویزیونی» یکی از کودکان نقش فیلمبردار را با گذاشتن یک شی بر دوش ایفا می کند و فرد دیگر نقش مصاحبه گر را با گرفتن یک شی به عنوان میکروفن بازی می کند و از بچه های دیگر در رابطه با موضوعاتی که از قبل تنظیم شده است، سوالاتی می کند ازجمله در زمینه بهداشت دهان و دندان، رفتار در خانواده، رفتار در مدرسه، اطلاعات عمومی و...
3 - بازی «نقل خاطره، داستان، شعر، معما و لطیفه» از کودکان خواسته می شود با آرامش کامل، یکی از خاطرات خود یا داستان و شعری را که یاد دارند برای دیگر اعضای گروه تعریف کنند نتیجه گیری از خاطرات و داستان ها با هدایت بزرگ ترها و توسط اعضای گروه انجام می شود.
4 - بازی «چه کسی می تواند دیگران را بخنداند» یکی از کودکان موظف می شود با انجام حرکات خنده دار، دیگر افراد را بخنداند. از دیگر افراد خواسته می شود در مقابل خندیدن مقاومت کنند چون برنده کسی است که افراد بیشتری را بخنداند.
5 - بازی «کامل کردن یک داستان» یک نفر ابتدای یک داستان را تعریف می کند و از کودکان می خواهد که آن داستان را ادامه دهند. مثال: یک روز یک شکارچی در جنگل با یک شیر برخورد کرد... حالا بقیه داستان را یک نفر از کودکان ادامه می دهد و به همین ترتیب بقیه داستان را سایر کودکان ادامه می دهند.
6 - بازی «کامل کردن یک شعر» یک مصرع از یک شعر خوانده می شود و از کودکان خواسته می شود که مصرع و بیت های بعد را به نحوی که وزن و قافیه به هم نخورد بگویند. برنده کسی است که شعرش نزدیک تر به مضمون اصلی باشد.
7 - بازی «تکمیل جملات» برای کودکان یک سری جملات ناقص می خوانیم و آنها باید حدس بزنند که در جای خالی، چه کلمات و جملاتی را قرار دهند (این موارد می تواند در ابتدا، وسط یا آخر جمله باشد) مثال: ....... بارید و تمام لباس هایم خیس شد.
امروز با آنکه ........ راه می رفتم به زمین خوردم.
هر کسی که دوست دارد موفق شود باید...........
8 - بازی «پاسخ به پرسش ها»
- کودکان باید به سوالات مطرح شده پاسخ صحیح دهند.
مثال: - وقتی هوا سرد می شود چه می کنیم؟
- وقتی هوا گرم می شود چه کاری می کنیم؟
- وقتی بنزین خودرو تمام می شود چه باید کرد؟
- وقتی که هوا تاریک می شود چه باید کرد؟
-وقتی می خواهیم خط صاف رسم کنیم از چه وسیله ای باید استفاده کنیم؟ و سوالاتی از این قبیل.
9 - بازی «داستان سازی با تصاویر»
- یک سری از تصاویر مختلف را به کودکان نشان می دهیم و از هر کودک می خواهیم برای آن تصویر، یک داستان تعریف کند.
10 - بازی «معلم بودن» این بازی با توجه به هدف های آن می تواند به شکل های مختلف اجرا شود ازجمله شیوه برخورد با بچه های تنبل و درس نخوان، روش های تشویق، روش های تنبیه، مشخصات یک معلم خوب، اخلاق و رفتار کلاسی و مواردی از این قبیل، که همه به شکل نمایشی قابل اجراست.
مرکز مشاوره خوب مرکز مشاوره تهران بهترین مرکز مشاوره ازدواج
-1والدین باید به طور کلی ناسزاگویی را ترک کنند همچنین به کودک توضیح دهند که رفتار قبلی آن ها صحیح نبوده است.
2 -کنترل محیط و تعاملات کودک بسیار حائز اهمیت است باید با دور کردن کودک از محیط های ناسالم، دوستان و رفت و آمدهای مناسبی را نیز جایگزین کرد. مناسب تر است که والدین به طور ویژه از 2 سالگی یعنی زمانی که کودک تقلید کلامی رو به پیشرفتی را نشان می دهد به این نکته توجه داشته باشند.
3 -والدین با دقت بیشتری کارتون ها، فیلم ها و بازی های رایانه ای را برای کودکانشان انتخاب کنند.
4 -روش های سختگیرانه والدین، رفتارهای پرخاشگرانه به خصوص ناسزاگویی کودک را افزایش می دهد، تغییر شیوه های تعامل با کودک از تثبیت این رفتار جلوگیری می کند.
5 -در مقابل فحاشی کودک هیچ گونه واکنشی نشان ندهید و کاملا حرکات او را نادیده بگیرید تا حس کنترل کردن دیگران در او تقویت نشود.
6 -با شنیدن حرف های زشت کودک نخندید، بلکه با او صحبت کنید و برایش توضیح دهید هر روزی که حرف های ناپسند نزند یا درمهمانی ها این رفتار را نداشته باشد پاداش خواهد گرفت.
7 -باید در پی ایجاد کردن موقعیت هایی باشید که کودک احساس نشاط و دوست داشتنی بودن را تجربه کند. در چنین مواردی باید به درمان حالات افسرده وار او نیز بپردازیم. این حس را باید در تمامی تعاملات بگنجانید تا از افسردگی و اضطراب او بکاهید
مشاوره خانواده تهران مشاوره آنلاین مشاوره تلفنی مشاوره خانواده تهران مشاوره آنلاین
سازگاری با محیط و کنار آمدن با واقعیتهای زندگی از مهمترین دغدغههای انسان امروزی است. مطالعه زندگی انسانهای اولیه نشان میدهد آنها برای سازگاری با طبیعت از هر وسیلهای استفاده میکردند و کسی که نمیتوانست خودش را با محیط زندگی سازگار کند از چرخه حیات خارج میشد .
این سازگاری با واقعیت زندگی برای بقا و ادامه زندگی بود و انسانها آموختند که با همکاری و تعاون و همفکری میتوانند بهتر با محیط اطراف کنار آمده و به شادی و خوشبختی که امری ذهنی و احساسی است دست پیدا کنند.
با گذشت قرنها انسانها برای سازگاری بیشتر با محیط زندگی و پذیرش واقعیتها از علوم تجربی و روانشناسی کمک گرفتند. یافتههای علم روانشناسی و جامعه شناسی ثابت کرد که برای واقعیت پذیری و سازگاری با محیط زندگی عوامل گوناگونی نقش دارند. مسأله مهم این است که چگونه میتوانیم با واقعیتها کنار بیاییم و چه کسانی میتوانند در پذیرش این واقعیتها و سازگاری با محیط به ما کمک کنند؟
دکتر امانالله قرایی جامعه شناس و کارشناس تعلیم و تربیت با تاکید بر نقش دو نهاد خانواده و مدرسه در پذیرش واقعیت و سازگاری با محیط زندگی انسانها میگوید: باید پذیرش واقعیتها از همان دوران کودکی به فرزندان آموزش داده شود.
وی ادامه داد: خانواده به عنوان نخستین نهادی که انسان در آن رشد میکند نباید فرد را رؤیا پرداز به بار بیاورد. باید شرایطی را فراهم کنند که فرزندان آنها با واقعیتهای زندگی آشنا شوند و به اصطلاح خاک بازار بخورند.
وظیفهمدار و مسئولیتپذیر
اما در مرحله بعد مدرسه مهمترین نقش را در آموزش پذیرش واقعیت ایفا میکند. در ایران باستان شعار مدرسه تربیت انسان وظیفه مدار و مسئولیت پذیر بود. این شعار که امروز در مدارس کشور ژاپن با موفقیت در حال اجراست چندین دهه قبل در مدارس ایران اجرا میشد. دوران ابتدایی که مهمترین دوران در آموزش و پرورش است فرصتی است که ما میتوانیم مسئولیت پذیری و وظیفه مداری را به نسل آینده آموزش بدهیم.
در گذشته دانشآموزان در این دوره یاد میگرفتند تمام کارهای مربوط به خودشان و کلاس درسی شان را انجام بدهند و هر کدام از آنها نیز زیر نظر دانشآموزان پایههای بالاتر این کارها را انجام میدادند. این دانشآموز با همین شیوه علاوه بر اینکه با نحوه سازگاری با محیط اطراف و واقعیتها آشنا میشد تحت نظارت یک فرد باتجربهتر قرار داشت.
این مدل هماکنون در مدارس ابتدایی کشور ژاپن در حال اجراست و دانشآموزان وظیفه مدار و مسئولیت شناس میشوند. اما متاسفانه امروزه در مدارس کشور ما به ویژه مدارس غیرانتفاعی دانشآموزان بدون اینکه وظیفهای به جز درس خواندن داشته باشند لوس بار میآیند.
مناسک گزاری در پذیرش واقعیت
این جامعه شناس مناسک گزاری را یکی دیگر از عوامل تاثیرگذار در پذیرش واقعیت انسانها برشمرد و ادامه داد: دوران خدمت سربازی یکی از مناسکگزاریهایی است که در آن جوانی که تحصیلات را به پایان رسانده با مشارکت و همفکری و همچنین نحوه روبهرو شدن با مشکلات آشنا میشود.
در برخی از قبایل تاسمانی و همچنین بعضی از قبیلههای آفریقایی دختران و پسران پس از رسیدن به سن بلوغ به مدت 3 هفته تا دوماه از خانواده جدا شده و زیر نظر زنان و مردان باتجربه در جنگل زندگی میکنند. در این مدت پسرها با شکار و همچنین نحوه تامین هزینههای زندگی آشنا میشوند و دختران نیز با خانهداری آشنا میشوند.
بعد از گذراندن این دوره است که این دخترها و پسرها حق برخورداری از مزایای اجتماعی را پیدا میکنند. خدمت سربازی در کشورمان نیز همانند این دورهها میتواند در پذیرش واقعیتها توسط یک جوان نقش اساسی داشته باشد.
قرایی ادامه داد: نگاهی به زندگی خانوادههای روستایی و همچنین شهرهای کوچک کشورمان نشان میدهد که سازگاری با محیط زندگی و پذیرش واقعیتها درآنجا به خوبی انجام میشود. بزرگان دینی و علمی و دانشمندان کشورمان همگی تربیت شده در این خانوادهها هستند که توانستهاند ضمن سازگاری با محیط و پذیرش واقعیت برای رسیدن به مدارج بالای علمی، فرهنگی و مذهبی تلاش کنند.
روسو جامعهشناس معروف میگوید کودک باید در دامن طبیعت بزرگ شود و این کودک سازگاری با محیط و همچنین نحوه پذیرش واقعیت را یاد میگیرد
مشاوره برای ازدواج مشاوره ازدواج آنلاین مشاوره و ازدواج مشاوره ازدواج خیانت