دوران دانشجویی شاید بهترین دوران زندگی یک فرد است از نظر شادابی و نشاط در زندگی و همچنین نیروی جوانی فرد در بهترین شرایط زندگی قرار دارد. کمی که از شروع دوران دانشجویی زندگی فرد می گذرد وی با تجربه شده و به دلیل ورود گسترده در جامعه و برقراری ارتباط با تمامی سطوح جامعه و ورود به دنیای کار، پخته تر می شود و از دوران نا آمادگی جوانی فاصله می گیرد و به نوعی به آن بلوغ فکری برای ازدواج می رسد. بنابراین چون با طیف گسترده ای از جنس مخالف ارتباط دارد می تواند بهترین زمان برای انتخاب همسر دانشجو و ازدواج می باشد.
اما اصلاً ازدواج دانشجویی خوب است؟!
ازدواج دانشجویی به دلیل اینکه دختر و پسر مدت زمان طولانی در کنار هم بوده با هم درس خوانده و برای کسب موفقیت های تحصیلب تلاش کرده اند شناخت کافی و خوبی نسبت به هم دارند و این می تواند عامل اصلی خوشبختی در زندگی و یک ازدواج موفق باشد. همچنین ازدواج های دانشجویی همواره ساده بوده و از کمک های ارگان ها و سازمان هایی نیز بهره می برد. در زندگی مشترک دانشجویی انتظارات کم شده و همچنین فاصله سنی دختر و پسر کم شده و این کاهش فاصله نسل ها را به همراه دارد. همچنین می تواند باعث افزایش انگیزه تلاش و کوشش در دانشجو شود.
اما در کنار تمامی مزیت ازدواج دانشجویی، معایبی نیز وجود دارد
برخی از دانشجو با انگیزه های غیر از انگیزه های شناخته شده و مهم برای ازدواج اقدام می کنند انگیزه هایی همچون رفع تنهایی و یا فرار از خانواده که می تواند بسیار خطرناک باشد. همچنین به علت آنکه دانشجویان با سطوح مختلفی از جنس مخالف در ارتباط هستند و در کلاس ها و یا کارگاه ها با آنها همکاری می کنند ممکن است مقایسه هایی بین آنان و همسر خود انجام داده و بنا به هر دلیلی همکلاسی خود را بالاتر ببینند! این امر بسیار خطرناک است زیرا باعث سردی روابط و کم شدن عشق بین آنان می شود. البته این کاملاً بستگی به شخصیت خود فرد دارد.
کانون مشاوران ایران با راه اندازی بخشی به عنوان مشاوره ازدواج دانشجویی و با به کار گیری بهترین مشاوران ازدواج برای کمک به دانشجویان و جوانان اعلام آمادگی کرده و منتظر تماس های شما دوستان می باشد.